Compassion Massagetherapie & Coaching

Mijn naam is Andrea Stout-Henderson (1970, getrouwd, twee dochters) en ik ben in 2010 gestart met mijn praktijk Compassion Massagetherapie & Coaching.

Bewust leren omgaan met lijf en leven staat centraal in de behandelingen en consulten die worden aangeboden. Vanuit verschillende invalshoeken wordt er gekeken naar klachten; fysieke, emotionele en mentale aspecten komen hierbij aan bod.

De interesse voor ‘lichaam en geest’ is bij mij altijd aanwezig geweest. Wat beweegt mensen, letterlijk en figuurlijk? Hoe reageert iemand op verschillende situaties en waarom?

Door het volgen van verschillende opleidingen (op gebied van sport, coaching, massage en voeding) heb ik inzicht gekregen in hoe reactiepatronen zich vormen bij iemand zelf, binnen een gezin, maar ook in relatie tot de ‘buitenwereld’. Ik bied dan ook begeleiding vanuit holistische visie.

Coaching
De consulten staan in het teken van bewustwording en zelfontwikkeling: waarom zijn er die gedachten, gevoelens en reacties en hoe kun je daar mee omgaan… Krijg inzicht in overtuigingen en leer weer contact te maken met jezelf.

Massage
Behandelingen, zoals sport- en ontspanningsmassage, bindweefselmassage (segmentale therapie) en Medical Taping Concept®, kunnen spierpijn en lichamelijke klachten na een blessure of bij stress herstellen en verdere klachten zelfs voorkomen.

Voedingsadviezen
Verbeter je eet- en leefwijze: de juiste voeding kan zorgen voor meer energie, goede weerstand en ‘beter in je vel zitten’. Én… gezonde voeding kan ook lekker en makkelijk zijn!

Sport- en beweegadviezen
Voldoende bewegen, aangepast sporten of juist ontspannen… Samen kijken we naar een goede training en een balans voor herstel.

Contactgegevens

Compassion Massagetherapie & Coaching

Folkertsstraat 4 B
4241 BE Arkel

(06) 13 30 36 96

compassion.praktijk@gmail.com

www.compassion-praktijk.com