overzicht

TE HUUR : PR. MARGRIETSTRAAT 19 D

De oude Melkfabriek De Linge is de laatste jaren uitgegroeid tot het centrum van de creatieve industrie van Arkel. In en rondom het oorspronkelijke gebouw van de vroegere melkfabriek heeft zich een bruisend centrum ontwikkeld, van studioruimten tot winkels voor vrijwel elke creatieve bedrijvigheid. De oude fabriek dateert uit het begin van de vorige eeuw. Het complex raakte in 1986 in onbruik. Inmiddels zijn de gebouwen en de omgeving geheel gerenoveerd. Diverse (vaak startende) ondernemers speelden een belangrijke rol in de transformatie van de Melkfabriek en haar omgeving tot het bedrijfsverzamelgebouw dat het nu is.

Op dit moment bieden wij workshop-/praktijkruimte te huur in aan in het voormalige ‘’pekellokaal’’. Een inspirerende, fraaie en lichte ruimte welke ook goed bruikbaar is als bijvoorbeeld showroom, atelier en/of kantoorruimte.
Een inspirerende ruimte voor de creatieve ondernemer!
Het betreft een open, multifunctionele ruimte waar het prettig werken is. Tevens zijn er zowel beneden als boven spreekruimten beschikbaar. Het object heeft een vriendelijke uitstraling en is goed afgewerkt. De ruimte is op de begane grond en de 1e etage gelegen en goed toegankelijk.

Het object bevindt zich op een fraaie plek aan de rand van het dorp, welke is ingericht met bestrating, ruime parkeergelegenheid en groenstroken.

Oppervlakten
Begane grond
• Entree, open werkruimte, pantry, 176 m²
zithoek en vergaderruimte
• Etagevloer met/zonder vide 111 m²

Totale oppervlakte circa 287 m2

Voor meer informatie : https://www.bmak.nl/aanbod/kantoren/prinses-margrietstraat-19-d-2662/

Contactgegevens

Bedrijfsnaam

Folkertsstraat 6
4241 BE Arkel

0183 – 745286

 info@melkfabriekarkel.nl

 www.melkfabriekarkel.nl