Reikipraktijk Eigen-Wijsheid

WELKOM BIJ REIKIPRAKTIJK EIGEN-WIJSHEID

De praktijk in het landelijke Arkel bestaat sinds 2007. Sinds mei 2015 is de praktijk gevestigd in de Margrietstraat 19b in Arkel.
Bij Reikipraktijk Eigen-Wijsheid kunt u terecht voor reikibehandelingen, groepscursussen en individuele cursussen reiki-1 (beginners), reiki-2 (gevorderden) en reikimaster. Ook worden er regelmatig oefenochtenden en oefenavonden georganiseerd voor mensen die de cursussen hebben gedaan.

DIT IS REIKI

Het woord reiki komt uit Japan en betekent “universele levensenergie”. Reiki is een natuurlijke geneesmethode, waarbij door middel van de handen energie wordt doorgegeven.
Een reikibehandeling werkt lichamelijk en geestelijk ontgiftend en bevrijdend. Reiki neemt pijn weg en ondersteunt op krachtige, natuurlijke wijze het proces van genezing. Reiki kan worden toegepast bij allerlei soorten pijnklachten. Ook werkt het goed bij mensen, die last hebben van erge moeheid of die veel stress ervaren.   Reiki werkt op alle niveaus van ons leven in en ondersteunt ons, onze levensproblemen bewust zelf op te lossen en gebruik te maken van ons aangeboren inzicht, onze eigen kracht en onze eigen wijsheid. Door reiki leer je luisteren naar de taal van het lichaam en leer je hoe je weer in balans kan komen. Reiki kan ook heel goed worden toegepast bij kinderen en dieren.

Wilt u ook een keer ervaren wat reiki voor u kan betekenen dan kunt u bellen naar reikimaster Rita van der Wel, telefoon 0183-563879 of mailen naar info@reikipraktijk-eigen-wijsheid.nl.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.reikipraktijk-eigen-wijsheid.nl

Contactgegevens

Reikipraktijk Eigen-Wijsheid

Pr. Margrietstraat 19 B
4241 BA Arkel

 0183-563879

info@reikipraktijk-eigen-wijsheid.nl

www.reikipraktijk-eigen-wijsheid.nl