Esther Voetée Transformatie Therapeut

Mijn naam is Esther Voetée. Ik ben werkzaam als hypnotherapeut, sjamanistisch healer en emotie coach. Ik heb gekozen voor dit beroep omdat ik zelf heb ervaren hoe verlichtend en transformerend hypnotherapie en energetische therapie kan werken.

In mijn leven heb ik de nodige uitdagingen gehad, en kon op dat moment niets anders doen dan overleven. Deze onbewuste overlevingsmechanismen gingen mij later behoorlijk beperken in mijn leven en ik ben op zoek gegaan naar hulp. Na een heel traject te hebben doorlopen in de GGZ, kwam ik uit eindelijk terecht bij een energetisch hypnotherapeut en sjamanistisch coach.

Daar transformeerde ik het werkelijke probleem naar de kracht en liefde in mijzelf. Ik ben in verbinding gekomen met wie ik werkelijk ben en met mijn zielbestemming, mijn missie. Ik voelde aan alles dat ik mensen wilde helpen zich vrij te maken van hun problemen.

Daarom begeleid ik nu mensen met uiteenlopende problematieken, zoals verslavingen, angststoornissen, slaapproblemen, stress en burn-out klachten, verschillende psychische en psychosomatische klachten, eetstoornissen, depressie.

Omdat ik zelf ervaring gehad met verschillende problematieken, samen met mijn helder voelend vermogen kan ik mij goed inleven, waardoor we op een effectieve manier en snel bij de kern kunnen komen.

In mijn coaching en therapie sessie, luister ik met oprechte aandacht, zonder oordeel en ik vind het belangrijk dat je je veilig voelt. Als persoon ben ik heel open en betrokken en met het gevoel van vertrouwen help ik je jouw oude, diepe pijnen los te laten zodat er ruimte ontstaat voor positieve gevoelens en gedachten, zodat je weer blij en liefdevol in het leven kan staan en kan voelen wie je bent en wat je wilt.

Ik begeleid jou in het transformatieproces op holistische wijze, er wordt gewerkt op diep onbewust niveau. We kijken verder dan het huidige probleem. Mijn focus ligt op het helder krijgen, via kern-coaching, van het werkelijke probleem, wat vaak weggedrukte emoties zijn gerelateerd aan oude overtuigingen om deze vervolgens te transformeren. Daarna wordt er aandacht besteedt aan het huidige probleem. Mijn ervaring is dat mensen contact krijgen met hun ware essentie en vanuit innerlijke kracht en liefde een positieve gedragsverandering maken. Ik coach, motiveer, en stimuleer jou naar een positief en lichter leven.

Therapievormen die ik daarvoor inzet en veelal combineer zijn: Kern-coaching, Hypnotherapie, Regressietherapie, Innerlijk-Kindtherapie, Gestalttherapie, Energetische transformatietherapie, emotie release, integratiemethoden, o.a. illimunation, soul retrieval, EMDR, SoulKey therapy.

Ik ben van mening dat iedereen zich vrij kan maken van zijn of haar problemen, wanneer jij echt wilt veranderen! 

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem gerust contact met mij op en je kunt alvast kijken op mijn site.

Contactgegevens

 

Folkertsstraat 2
4241 BE Arkel

06-31674190

info@esthervoetee.nl

www.esthervoetee.nl