Esther Voetée Transformatie Therapeut

Mijn naam is Esther Voetée. Ik ben gepassioneerd transformatietherapeut. Mijn reis naar dit beroep begon met mijn persoonlijke ervaring met de kracht van hypnotherapie, regressietherapie, lichaamsgericht traumatherapie en holistische energetische therapie. Deze methoden hebben mij en mijn leven verlicht en getransformeerd op manieren die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Het pad naar mijn huidige missie was gevuld met uitdagingen die me dwongen tot overleven. Deze onbewuste overlevingsmechanismen begonnen later in mijn leven te beperken, en ik zocht naar hulp. Ondanks mijn traject binnen het GGZ, vond ik pas echte verlichting toen ik in aanraking kwam met hypnose- en regressietherapie evenals traumatherapie.

Door deze therapieën dook ik meer de diepte in en transformeerde het werkelijke probleem naar de kracht en liefde binnenin mijzelf. Ik ontdekte mijn ware zelf en mijn zielsbestemming waardoor ik voelde dat mijn missie was om anderen te helpen zich vrij te maken van hun problemen.

Mijn begeleiding richt zich op uiteenlopende problematieken, zoals o.a. verslavingen, angststoornissen, slaapproblemen, stress en burn-out klachten, verschillende psychische en psychosomatische klachten, eetstoornissen, depressie.

Door mijn persoonlijke ervaring met verschillende problematieken, samen met mijn helder voelend vermogen kan ik mij goed inleven, waardoor we op een effectieve manier en snel bij de kern kunnen komen.

In mijn coaching en therapiesessie bied ik een luisterend oor, zonder oordeel. Ik vind het van essentieel belang dat je je veilig voelt. Als persoon ben ik heel open en betrokken en met het gevoel van vertrouwen help ik je oude diepgewortelde pijnen los te laten waardoor ruimte ontstaat voor positieve gevoelens en gedachten. Zo kun je weer vol met liefde en innerlijke rust in het leven staan en ontdekken wie je werkelijk bent en wat je wilt.

Mijn benadering van transformatie is holistisch en werkt op een diep onbewust niveau. We kijken verder dan het huidige probleem.

Door middel van kern-coaching identificeren we het werkelijke probleem, meestal verbonden aan weggedrukte emoties en oude overtuigingen. Deze transformeren we, gevolgd door aandacht voor het huidige probleem. Mijn ervaring is dat mensen hierdoor contact maken met hun ware essentie en vanuit innerlijke kracht en liefde positieve gedragsveranderingen doormaken.

De therapievormen die ik toepas en vaak combineer zijn: Kern-coaching, Hypnotherapie, Regressietherapie, Energetische transformatietherapie (gebaseerd op het sjamanisme), Illumination, Soul Retrieval, Lichaamsgerichte traumaverwerking; Body Remember Trauma Therapy BRTT® & Trauma Release Breathwork TRB® en SoulKey therapy.

Ik geloof sterk dat iedereen zich vrij kan maken van zijn of haar problemen, mits er een oprechte wil is om te veranderen. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, neem gerust contact met mij op. Je kunt ook kijken op mijn website voor meer inzicht in mijn benadering en de aangeboden therapievormen.

Contactgegevens

 

Folkertsstraat 2
4241 BE Arkel

06-31674190

info@esthervoetee.nl

www.esthervoetee.nl